Modern villanyszerelés, világítás ergonómiai kialakitás

A modern villanyszerelésben egy lakás vagy iroda általános és lokális megvilágítása nem csak látványelem, de az egészségünk megőrzésében is fontos szerepe van. A nem megfelelő megvilágítás nem csak a szemünket ronthatja el, hanem a perifériás idegrendszerünk állandó leterhelése miatt egyéb tüneteket is okozhat. Fáradékonyság, fejfájás, pszichés problémák, emésztési zavarok és még tovább sorolhatnánk egy rossz világítás következményeit.

Modern villanyszerelés eredménya a spot és díszvilágítás

Izzólámpa? Halogénizzó? Fénycső? LED lámpa? Spot, vagy csillár? Hova kell nagyobb fényerősség, hova kevesebb és ez miért fontos? Direk, indirekt vagy talán direkt-indirekt világítás a megfelelő? Ezek mind olyan kérdések, melyek egy rövid konzultáció során kideríthetőek. Túl azon, hogy a leglátványosabb, leghatékonyabb és legegészségesebb világítást lehet így kialakítani, a modern villanyszerelés a pénztárcának is jót tesz, mivel jelentős megtakarításokat lehet elérni a gazdaságosabb áram fogyasztással.

Ezért ajánljuk, hogy a világítás megtervezését is bízza szakemberre. Segítünk a megfelelő fényforrások kiválasztásában, megtervezzük a lámpatestek optimális elhelyezését és így elkerülhetőek lesznek a zavaró becsillanások, tükröződések, optimalizáljuk a világítási költségeket és komfortossá tesszük a lámpafénynél eltöltött otthoni időt. Vállalkozásunk rendelkezik világítástechnikai mérnöki háttérrel, így ebben a kérdésben is bizalommal fordulhat hozzánk.

Lépjen kapcsolatba velünk